ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΟΥ, ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ!

Είτε πιστεύεις στα ζώδια, είτε όχι, θα συμφωνήσεις ότι κάθε ζώδιο έχει τα χαρακτηριστικά του, τα οποία επηρεάζουν τη συμπεριφορά του. Εκτός από τη συμπεριφορά, τα ζώδια καθορίζουν και τις επιλογές που κάνουμε, στη ζωή μας και στο σπίτι μας. Για παράδειγμα, το σπίτι ενός Λέοντα είναι συνήθως μοντέρνο, κομψό και εντυπωσιακό, ενώ το σπίτι ενός Τοξότη έχει έντονα νομαδικό χαρακτήρα που αντικατοπτρίζει την αγάπη του για τα ταξίδια. Εμείς, μελετήσαμε τα χαρακτηριστικά και το στιλ κάθε ζωδίου και ετοιμάσαμε έναν οδηγό με τα προϊόντα που ταιριάζουν σε κάθε ζώδιο!

Κριός (21/3 – 20/4)

Ως ζώδιο της φωτιάς, ο Κριός έχει ισχυρή προσωπικότητα, είναι δυναμικός, τολμηρός και αποφασιστικός. Το χρώμα που του ταιριάζει είναι χωρίς αμφιβολία το κόκκινο του πάθους, ένα χρώμα που μαγνητίζει τα βλέμματα και κλέβει τις εντυπώσεις. Αυτός δεν είναι, άλλωστε, ο σκοπός του; Με μερικές ζωηρές κόκκινες πινελιές στην κουζίνα του, θα τον πετύχει!

Ταύρος (21/4 – 20/5)

Ο Ταύρος λατρεύει τις μικρές απολαύσεις που δίνουν νόημα στην καθημερινότητά του. Επιζητά τη θαλπωρή του σπιτιού του και θέλει ο χώρος του να είναι άνετος και cozy. Πολλά μαξιλάρια στον καναπέ, αναπαυτικές μαξιλάρες στο πάτωμα και χαλιά «πασπαρτού» που ταιριάζουν παντού και με τα πάντα. Αυτό είναι το σπίτι των ονείρων ενός Ταύρου!

Δίδυμοι (21/5 – 21/6)

Όσο κι αν μας μπερδεύει η διπλή τους φύση, ξέρουμε ότι οι Δίδυμοι λατρεύουν τρία πράγματα: το φως, τα φυσικά υλικά και το καλό φαγητό. Εννοείται ότι όλα αυτά συνδυάζονται! Για τους Διδύμους μιλάμε!

Καρκίνος (22/6-22/7)

Είναι σπιτόγατος και του αρέσει να οργανώνει home cinema και gaming βραδιές με την οικογένεια και τους φίλους του. Του αρέσει να μαγειρεύει, δεν πειραματίζεται όσο ένας Δίδυμος, αλλά ό,τι κάνει, το κάνει καλά και το μοιράζεται με τους αγαπημένους του σε ένα όμορφο σπίτι φτιαγμένο με μεράκι και γούστο!

Λέων (23/7 – 23/8)

Γεννημένος για να τραβάει την προσοχή όλων και να εντυπωσιάζει, όπως και ο Κριός, ένας Λέων επιλέγει για το σπίτι του αντικείμενα πρωτότυπα, κομψά και διαχρονικά. Ο αγαπημένος του χρωματικός συνδυασμός είναι το λευκό και το μαύρο, ενώ μαντέψτε ποια αντικείμενα λατρεύει! Σωστά! Τους καθρέφτες!

Παρθένος (24/8 – 22/9)

Αρκετά συντηρητικός, πολύ πρακτικός και σίγουρα τελειομανής. Ο Παρθένος θέλει το σπίτι του οργανωμένο και τη ζωή του σε τάξη. Συνεπώς, είναι μεγάλος φαν όλων των έξυπνων προϊόντων που τον βοηθούν να έχει τα πάντα τακτοποιημένα!

Ζυγός (23/9 – 22/10)

Οι Ζυγοί είναι άνθρωποι της ποιότητας, όχι της ποσότητας. Πιστεύουν ότι η ομορφιά κρύβεται στις λεπτομέρειες, γι’αυτό και επιλέγουν για το σπίτι τους αντικείμενα αρτιστίκ, πολύ συχνά σε μπρονζέ αποχρώσεις, τα οποία συνδυάζουν αρμονικά με έπιπλα σε απλές, μοντέρνες γραμμές.

Σκορπιός (23/10 – 22/11)

Χαρισματικός και κεφάτος, ο Σκορπιός λατρεύει τα ζωντανά χρώματα και προσέχει πάντα τις λεπτομέρειες στο σπίτι του. Είναι πολύ μετρημένος, δεν κάνει ποτέ βιαστικές αγορές και οι επιλογές του είναι στιλάτες και σταθερές, χωρίς να επηρεάζονται ιδιαίτερα από τις τάσεις κάθε εποχής.

Τοξότης (23/11 – 21/12)

Άνθρωπος της αλλαγής και της περιπέτειας, λατρεύει τα ταξίδια και του αρέσει να διακοσμεί το σπίτι του με αντικείμενα από όλο τον κόσμο, συνθέτοντας το δικό του, εντελώς προσωπικό, στιλ. Οι τοίχοι του είναι γεμάτοι φωτογραφίες, οι οποίες κρατούν ζωντανές τις αναμνήσεις του και τον ταξιδεύουν για όσο διάστημα μένει σπίτι του.

Αιγόκερως (22/12 – 19/1)

Πιστός στις παραδοσιακές αξίες, ο Αιγόκερως βάζει την οικογένεια πάνω και πέρα απ’όλους. Περνάει πολύ χρόνο στην κουζίνα του, δοκιμάζοντας τις ικανότητές του και κάνοντας τα πάντα για να ικανοποιήσει τους αγαπημένους του.

Υδροχόος (20/1 – 19/2)

Ο Υδροχόος έχει το δικό του στιλ και δεν ασχολείται ιδιαίτερα με τη γνώμη των άλλων. Είναι πολύ εκλεκτικός, συνειδητοποιημένος απένατι στο περιβάλλον και το σπίτι του είναι γεμάτο φυτά και λουλούδια, γιατί έτσι αισθάνεται πιο κοντά στη φύση.

Ιχθείς (20/2 – 20/3)

Είναι δημιουργικοί, ευαίσθητοι και γεμάτοι φαντασία. Το σπίτι τους μοιάζει με καμβά ζωγραφικής, στον οποίο κυριαρχούν το μπλε και το λιλά, χρώματα που τους ηρεμούν και τους κάνουν να νιώθουν όμορφα.