ΖΥΓΟΣ: 5 ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ!

Σήμερα ασχολούμαστε με τον Ζυγό, το ζώδιο του Οκτωβρίου και ένα από τα τρία ζώδια του Αέρα. Αν έπρεπε να περιγράψουμε την προσωπικότητά του με τρεις λέξεις, αυτές θα ήταν: γούστο, ισορροπία και δικαιοσύνη. Με κυβερνήτη πλανήτη την Αφροδίτη, ο Ζυγός είναι λάτρης της ομορφιάς, ενώ το σύμβολό του υποδηλώνει τόσο την εσωτερική του ισορροπία, όσο και την ικανότητά του να «ζυγίζει» ανθρώπους και καταστάσεις, χρησιμοποιώντας την κρίση του ορθά και δίκαια. Πέρα από αυτά τα βασικά χαρακτηριστικά, όμως, ο Ζυγός έχει μυστικά που λίγοι γνωρίζουν. Ώρα, λοιπόν, για αποκαλύψεις!

#1 Εύκολα συγχωρεί, δύσκολα ξεχνά

Αν τα κάνεις μαντάρα με έναν Ζυγό, το πιο πιθανό είναι να μην σου κρατήσει κακία, αλλά να σου δώσει μία δεύτερη ευκαιρία. Γενναιοδωρία; Ναι, αλλά όχι μόνο. Επειδή ο Ζυγός είναι έξυπνος και μαθαίνει από τα λάθη του, συνήθως τα θυμάται όλα και δεν τα επαναλαμβάνει. Αν, λοιπόν, τα ξανακάνεις μαντάρα μαζί του, η σχέση σας θα γίνει μεμιάς ανάμνηση από το μακρινό παρελθόν.

#2 Αλήθεια; Αποκλείεται!

Ο Ζυγός έχει την τάση να είναι εξαιρετικά δύσπιστος. Είναι σχεδόν αδύνατο να τον πείσεις πως κάτι είναι αλήθεια, αν δεν το δει πρώτα με τα ίδια του τα μάτια. Σπάνια δέχεται γνώμες άλλων και προτιμά να βασίζεται στα δικά του αντικειμενικά συμπεράσματα. Χρειάζεται να πούμε πόσο πολύ απεχθάνεται τις φήμες και τα κουτσομπολιά;

#3 Ξέρει πολύ περισσότερα από όσα νομίζεις!

Ο Ζυγός είναι πολύ παρατηρητικός. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι το μυαλό του είναι ένα τεράστιο νοητό τετράδιο, στο οποίο κρατά σημειώσεις για ό,τι γίνεται γύρω του. Έχει την ικανότητα να διαβάζει τις σκέψεις και τις προθέσεις των άλλων και πολύ συχνά τους εκπλήσσει εκφράζοντάς τες πρώτος!

#4 ΕΓΩ, ΕΓΩ, ΕΓΩ

Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, ο Ζυγός απεχθάνεται τους ανθρώπους που σκέφτονται μόνο τον εαυτό τους και αυτούς που συμπεριφέρονται σαν να τα ξέρουν όλα. Αν ανήκεις σε κάποια από τις δύο κατηγορίες, είσαι ήδη στη «μαύρη λίστα» ενός Ζυγού.

#5 Ο καλύτερος φίλος

Ο Ζυγός είναι εξαιρετικός ακροατής, πάντα εκεί για να ακούσει τα προβλήματά σου και να σε συμβουλεύσει. Και επειδή είναι λογικός, θα συζητήσει μαζί σου όλες τις πλευρές και τις πιθανές λύσεις του προβλήματος. Και ως αντικειμενικός, δεν θα σου πει αυτό που θα ήθελες να ακούσεις, αλλά αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι. Τι άλλο θέλει κανείς από τον φίλο του;

Μετά από τις σημερινές αποκαλύψεις, ξέρεις πλέον ποια θα ήταν τα ιδανικότερα δώρα για τα γενέθλιά ενός Ζυγού: οτιδήποτε έχει σχέση με την ομορφιά (τη δική του ή του σπιτιού του), αλλά και ό,τι μπορείτε να απολαύσετε μαζί: ένα ωραίο γεύμα που θα ετοιμάσεις μόνο γι’αυτόν, ένα χαλαρωτικό massage ή μία απόδραση εκτός πόλης!