ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ: ΙΔΕΕΣ ΔΩΡΩΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΑΜΑ!

Η γιορτή της μητέρας πλησιάζει και είναι μια μοναδική ευκαιρία να εκφράσουμε την αγάπη και την ευγνωμοσύνη μας στη γυναίκα που μας χάρισε το πολυτιμότερο απ’όλα τα δώρα: τη ζωή μας. Πώς θα μπορούσαμε να την ευχαριστήσουμε; Κάνοντάς της ένα δώρο – μικρό ή μεγάλο, δεν έχει σημασία – που θα τη γεμίσει χαρά και θα την κάνει να νιώσει ξεχωριστή, πάνω και πέρα απ΄όλα επειδή την σκεφτήκαμε. Η λίστα που ετοιμάσαμε περιλαμβάνει ιδέες δώρων για κάθε μαμά αλλά και κάθε budget. Πάμε να βρούμε το δώρο που ταιριάζει στη δική σου!

Ιδέες για δώρα έως 10€

  1. Φόρμα σιλικόνης για κέικ: Ανεξαρτήτως ηλικίας, οι μαμάδες λατρεύουν να φτιάχνουν κάθε λογής κέικ, το πιο εύκολο κέρασμα, αλλά και ένα γλυκό σνακ που ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους. Η φόρμα σιλικόνης, λοιπόν, είναι ένα από τα πιο οικονομικά και πρακτικά δώρα που μπορείς να της κάνεις, μαζί με την πιο γλυκιά ευχή σου!
  2. Ζυγαριά κουζίνας: Ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία κουζίνας, ειδικά αν η μαμά σου ασχολείται πολύ με τη ζαχαροπλαστική και δοκιμάζει νέες συνταγές που απαιτούν ακρίβεια. Θα την χρησιμοποιήσει πολύ!
  3. Σετ με πετσέτα, πιάστρες και γάντι κουζίνας: Απαραίτητα σε κάθε μαμά που μαγειρεύει, αλλά και ένα δώρο που θα δώσει χρώμα στην κουζίνα της.
  4. Πιάτα: Ρηχά ή βαθιά, μικρά ή μεγάλα, κλασικά ή μοντέρνα, τα πιάτα είναι το ιδανικό δώρο για τις μαμάδες που θέλουν το τραπέζι τους να είναι όμορφο και πάντα ανανεωμένο. Διάλεξε το στιλ και το σχέδιο που της ταιριάζει περισσότερο!
  5. Ποτήρια: Άλλο ένα εύχρηστο και όμορφο δώρο με διαχρονική αξία, που θα εκτιμήσει πολύ και θα χρησιμοποιεί καθημερινά. Διάλεξε χρώμα και σχέδιο!
  6. Χαλάκι: Ταιριάζει παντού και θα δώσει μία boho νότα σε όποιο χώρο κι αν το χρησιμοποιήσει!
  7. Διακοσμητικό μαξιλάρι: Ανοιξιάτικο χρώμα, αισιόδοξο μήνυμα και ένα υπέροχο διακοσμητικό για την πολυθρόνα, τον καναπέ ή το κρεβάτι της.
  8. Σακούλες αποθήκευσης κενού αέρος: Ένα πρακτικό δώρο, που θα τη βοηθήσει να βάλει όλα τα χειμωνιάτικα ρούχα και λευκά είδη σε τάξη, οργανώνοντας τις ντουλάπες της.
  9. Κορνίζα: Ένα από τα πιο τρυφερά δώρα που μπορείς να της κάνεις, βάζοντας μέσα την αγαπημένη σου φωτογραφία σας.

Ιδέες για δώρα έως 20€

  1. Ηλεκτρικός στίφτης: Για να φτιάχνει φρέσκους χυμούς εύκολα και γρήγορα, αλλά και για όλα τα φαγητά και τα γλυκά της που απαιτούν χυμό εσπεριδοειδών.
  2. Ηλεκτρικός πολυκόπτης: Ίσως η πιο εύχρηστη ηλεκτρική συσκευή κουζίνας, που θα γίνει το δεξί της χέρι στην προετοιμασία του φαγητού.
  3. Ηλεκτρικό μπρίκι: Για να φτιάχνει τον καφέ της και να βράζει νερό για άλλα ροφήματα σε χρόνο μηδέν.
  4. Ζυγαριά μπάνιου με λειτουργία λιπομέτρησης: Γιατί πέρα από μαμά, είναι γυναίκα και θέλει να προσέχει το σώμα της και να ελέγχει το βάρος της με ακρίβεια.
  5. Αντικολλητικά σκεύη: Ένα καινούριο τηγάνι ή μία πρακτική γαλατιέρα με αντικολλητική επίστρωση και εργονομικό σχεδιασμό είναι η καλύτερη επιλογή δώρου για τις μαμάδες που μαγειρεύουν πολύ και θέλουν να ανανεώσουν τα σκεύη στην κουζίνα τους.
  6. Σκαμπό με αποθηκευτικό χώρο: Ένα κομψό, αναδιπλούμενο σκαμπό που μπορεί να τοποθετήσει ακριβώς εκεί που το χρειάζεται, αποθηκεύοντας έξυπνα τα μικροαντικείμενα που δεν θέλει να είναι σε κοινή θέα.
  7. Ραφάκια τοίχου: Ίσως το πιο έξυπνο μικρο-έπιπλο που ανανεώνει και ομορφαίνει το σπίτι, δίνοντας λύση στο αιώνιο πρόβλημα αποθήκευσης των μικροαντικειμένων. Διάλεξε σχέδιο και συνδυασμό υλικών και πάρε ιδέες για να της προτείνεις πώς μπορεί να το χρησιμοποιήσει.
  8. Βοηθητικό τραπεζάκι: Ένα μικρό και ιδιαίτερα πρακτικό τραπεζάκι διαθέσιμο σε δύο ουδέτερα χρώματα (γκρι & λευκό) που ταιριάζει σε κάθε σπίτι και στιλ διακόσμησης.
  9. Καλάθι για τα άπλυτα: Μία μοντέρνα υφασμάτινη τσάντα για τα άπλυτά της, τόσο όμορφη που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο μπάνιο ή ακόμα και στην κρεβατοκάμαρά της.

Ιδέες για δώρα από 21€ έως 69€

  1. Φουρνάκι αέρος – ρομποτάκι: Για να μαγειρεύει νόστιμα, να ψήνει υγιεινά και να ζεσταίνει το φαγητό της εύκολα και γρήγορα, κάθε μέρα.
  2. Εμαγιέ γάστρα: Μία μεγάλη γάστρα, κατάλληλη για τα κυριακάτικα μαγειρέματα και τα ξεχωριστά οικογενειακά γεύματα.
  3. Αντικολλητική κατσαρόλα: Σε όμορφο φυσικό χρώμα, για μεγάλες ποσότητες, ιδανική για τις μαγειρικές “εργασίες” του καλοκαιριού (σάλτσες, μαρμελάδες κτλ.).
  4. Μίξερ με περιστρεφόμενο κάδο: Για “ψαγμένες” μαμάδες που επιδίδονται ακατάπαυστα σε αλμυρές και γλυκές δημιουργίες υψηλών απαιτήσεων!
  5. Μπλέντερ με κανάτα και φιάλη: Για μαμάδες που είναι φαν της υγιεινής διατροφής και των smoothies!
  6. Ηλεκτρική σκούπα κυκλωνικής τεχνολογίας: Για μαμάδες που έχουν βαρεθεί να αλλάζουν σακούλες και χρειάζονται μία μικρή, εύχρηστη και ισχυρή συσκευή που θα κάνει το σκούπισμα μία από τις πιο διασκεδαστικές δουλειές του σπιτιού.
  7. Τρόλεϊ με ραφάκια: Μία μοντέρνα και πρακτική λύση αποθήκευσης, που ταιριάζει σε κάθε χώρο του σπιτιού, ακόμα και στο μπαλκόνι.

Άλλα μικρά και άλλα μεγάλα, είναι όλα τους πρακτικά και θα την ενθουσιάσουν! Ποιο δώρο θα επιλέξεις για τη δική σου μαμά;