Μια αγκαλια προσφορες!

Κάθε χρόνο στις 21 Ιανουαρίου γιορτάζουμε την Ημέρα Αγκαλιάς, μια ημέρα-αφορμή για να εκφράσουμε την τρυφερότητά μας σε πρόσωπα γνωστά αλλά και άγνωστα (ίσως γνωρίζετε το Free Hugs Campaign που γίνεται κάθε χρόνο σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο). Η αγκαλιά είναι μια πράξη αγάπης τόσο σημαντική και μεγάλη, που μπορεί να χωρέσει όλες τις ανάγκες μας και τα συναισθηματικά φορτία κάθε στιγμής.

Το ξέρεις εδώ και χρόνια ότι οι ανάγκες σου είναι για μας προτεραιότητα και φροντίζουμε να τις ικανοποιούμε όλο τον χρόνο. Σήμερα, όμως, λόγω ημέρας, είμαστε λίγο πιο τρυφεροί και σου προσφέρουμε απλόχερα μια αγκαλιά, γεμάτη προσφορές! Ωραία ιδέα, ε;

Τι θα έλεγες να υποδεχτείς το βράδυ τον καλό σου (ή τους αγαπημένους σου) με μια ζεστή αγκαλιά και ένα πρωτότυπο γεύμα με άρωμα από την Άπω Ανατολή; Χάρη στη VICKO, δεν χρειάζεται να πάτε σε κάποιο κινέζικο εστιατόριο για να απολαύσετε τα αγαπημένα σας noodles. Αν έχεις γουόκ, ή μάλλον, σε λίγο που θα έχεις το γούοκ EFESTO της VICKO που θα βρεις σε όλα τα καταστήματά μας σε τιμή-έκπληξη, τα πράγματα είναι απλά.

Βρες μία εύκολη συνταγή – κυκλοφορούν αμέτρητες στο διαδίκτυο – αγόρασε τα υλικά που χρειάζεσαι – keep it simple, δεν χρειάζονται πολλά και εξεζητημένα υλικά για να μαγειρέψεις ένα νόστιμο γεύμα – μπες στην κουζίνα σου, μαγείρεψε με αγάπη και ετοιμάσου για πολλές αγκαλιές μόλις γυρίσει (ή μόλις γυρίσουν). Και μη σκεφτείς ούτε στιγμή ότι το γουόκ είναι ένα σκεύος που θα χρησιμοποιείς σπάνια. Αντιθέτως! Είναι ένα επαναστατικό σκεύος που σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις τα πάντα: να βράσεις, να τηγανίσεις, να σοτάρεις και να ψήσεις μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Για τα πλεονεκτήματα του γούοκ θα μιλήσουμε άλλη φορά, σήμερα είναι μέρα αγκαλιάς και προσφοράς.

Και ένα τόσο ωραίο γεύμα να μπει σε πιάτα που δεν σου πολυαρέσουν; Δίκιο έχεις. Θα συνδύαζες το ολοκαίνουριο παντελόνι σου με μία παλιά μπλούζα που έχεις βαρεθεί να φοράς; Μάλλον όχι. Σε καταλαβαίνουμε και είμαστε δίπλα σου με ένα ολοκληρωμένο σερβίτσιο φαγητού πορσελάνης σε διαχρονικό σχέδιο που θα λατρέψεις να χρησιμοποιείς όλες τις ώρες και, ελπίζουμε, για αρκετά χρόνια. Το σερβίτσιο αποτελείται από έξι πιάτα φαγητού, έξι πιάτα φρούτου/γλυκού, έξι βαθιά πιάτα σούπας, μία οβάλ πιατέλα για σερβίρισμα και μία σαλατιέρα. Δεν χρειάζεται να αναφερθούμε στην τιμή του σερβίτσιου, έχεις πιάσει το νόημα της μέρας, έτσι δεν είναι;

Και μην ρωτήσεις τώρα «και πώς θα φάμε». Όχι με τα χέρια, προφανώς. Μάλλον ούτε με τα μαχαιροπήρουνα που έχεις στο συρτάρι; ΟΚ. Έχουμε ΚΑΙ ανοξείδωτα κουταλοπίρουνα σε προσφορά, σετ που περιλαμβάνει έξι πιρούνια και έξι κουτάλια φαγητού, καθώς επίσης και έξι πιρούνια και έξι κουτάλια γλυκού. Λοιπόν, μαγειρέψαμε και στρώσαμε τραπέζι. Σταμάτα να σκέφτεσαι «τι θα το κάνω τόσο φαγητό». Γι’αυτό δεν αγόρασες τα γυάλινα φαγητοδοχεία που βρήκες σε προσφορά; Θα πάρεις noodles και στη δουλειά αύριο. Πήγαινε τώρα να ετοιμαστείς. Σε λίγο έρχεται.