SUMMER MOCKTAILS: ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΛΚΟΟΛ!

Το έχεις καταλάβει, έτσι δεν είναι; Η ομάδα του #VickoBlog λατρεύει τα cocktails 💚 Για του λόγου το αληθές, ρίξε μία ματιά εδώ και εδώ 🍹😉

Κανονικά, το σημερινό μας θέμα θα ήταν αφιερωμένο στα αγαπημένα μας καλοκαιρινά κοκτέιλ. Καθίσαμε, λοιπόν, όλοι μαζί και αρχίσαμε να ρίχνουμε ιδέες στο τραπέζι. Strawberry Mojito ο ένας, Tequila Sunrise ο άλλος, Lime Daiquiri ο τρίτος, ώσπου ακούστηκε μία φωνή (μπορεί να ήταν και της λογικής).

“Δεν πίνουν όλοι αλκοόλ, ξέρετε. Και με αυτή τη ζέστη, καλό θα ήταν να το αποφεύγουμε. Να κάνουμε ένα αφιέρωμα σε mocktails.” Είπε. Και μετά σηκώθηκε κι έφυγε.

Οι υπόλοιποι βυθιστήκαμε στη σιωπή για 30 δευτερόλεπτα και μετά από ένα μακρόσυρτο “αααααα”, αναφωνήσαμε μ’ένα στόμα και μια φωνή “τι ωραία ιδέα!” και στρωθήκαμε αμέσως στη δουλειά.

Πριν σου παρουσιάσουμε το αποτέλεσμά της, οφείλουμε να εξηγήσουμε: η λέξη “mocktail” είναι μία σύνθεση των λέξεων “mock” (=απομίμηση) και “cocktail” και προσδιορίζει τα κοκτέιλ χωρίς αλκοόλ που λέγονται και “virgin cocktails“.

Αυτά ετοιμάσαμε για σένα και την παρέα σου σήμερα: 5 εύκολα και δροσερά mocktails που μπορείς να απολαμβάνεις όλο το καλοκαίρι χωρίς ενοχές.

Cheers 🥂 και καλό καλοκαίρι! 🌅