ΑΓΟΡΑ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ: TIPS ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΟΥ

Υπάρχει μία σοφή ελληνική παροιμία που λέει: “Των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν”. Επειδή, λοιπόν, έχουμε την ικανότητα να προβλέπουμε καταστάσεις και να προετοιμαζόμαστε σωστά για να τις αντιμετωπίσουμε, δεν χρειάζεται να περιμένουμε τον καύσωνα για να πάρουμε την απόφαση να αγοράσουμε καινούριο ανεμιστήρα. Έτσι δεν είναι; Στο site μας θα βρεις 5 διαφορετικούς ανεμιστήρες, τους οποίους σου παρουσιάζουμε αναλυτικά σήμερα, για να σε βοηθήσουμε να διαλέξεις αυτόν που ταιριάζει στον δικό σου χώρο και καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες σου.

#1 Επιτραπέζιος ανεμιστήρας BOX FAN 40W

Πρόκειται για μία κλασική επιλογή. Είναι ένας ανεμιστήρας οικονομικός και ιδιαίτερα πρακτικός, αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί με δύο τρόπους: ως επιτραπέζιος και ως επιδαπέδιος, χωρίς να χρειάζεται συναρμολόγηση. Είναι ιδανικός για γραφείο αλλά και για κρεβατοκάμαρα ή παιδικό δωμάτιο, καθώς μπορεί να τοποθετηθεί χαμηλά δροσίζοντας, με τη μικρή περιστροφή που κάνει, τον χώρο χωρίς να “χτυπάει” κατευθείαν στο σώμα κατά τη διάρκεια του ύπνου. Επειδή είναι μικρός και ελαφρύς, μεταφέρεται εύκολα από δωμάτιο σε δωμάτιο, δίνοντάς σου τη λύση όποτε τη χρειάζεσαι. Διαθέτει 3 ταχύτητες και χρονοδιακόπτη 120 λεπτών για να τον ρυθμίζεις εύκολα βάσει των αναγκών σου, ενώ έχει 5 πτερύγια για καλύτερη κατανομή και ροή του αέρα.

#2 Επιδαπέδιος ανεμιστήρας χαμηλής κατανάλωσης 

Γενικά, οι επιδαπέδιοι ανεμιστήρες είναι ιδανικοί για μεγαλύτερους χώρους, όπως το καθιστικό/σαλόνι και η κουζίνα. Χάρη στην περιστροφή που κάνουν, διαχέουν τον αέρα σε όλο το δωμάτιο, δροσίζοντάς το αποτελεσματικότερα. Ο συγκεκριμένος ανεμιστήρας συνδυάζει την υψηλή απόδοση με τη χαμηλή κατανάλωση, έχει ρυθμιζόμενο ορθοστάτη που προσαρμόζεται στο επιθυμητό ύψος, 3 ταχύτητες (χαμηλή, μεσαία, υψηλή), διάμετρο φτερωτής 40 εκ. και προστατευτικό πλέγμα για μεγαλύτερη ασφάλεια.

#3 Επιδαπέδιος ανεμιστήρας 65W, σε 2 τύπους

Πρόκειται για έναν ισχυρό περιστρεφόμενο ανεμιστήρα (65W), με μεγάλη διάμετρο φτερωτής (45 εκ.), ρυθμιζόμενο ορθοστάτη, στιβαρή βάση για μεγαλύτερη σταθερότητα, 3 ταχύτητες (χαμηλή, μεσαία, υψηλή) και οθόνη για να διατηρείς τον έλεγχο κάθε στιγμή. Είναι ένας αξιόπιστος ανεμιστήρας υψηλής απόδοσης, ιδανικός για μεγάλους χώρους, που μπορεί να αντικαταστήσει το κλιματιστικό και να σου χαρίσει δροσιά όλο το καλοκαίρι. Είναι διαθέσιμος σε δύο τύπους: με χρονοδιακόπτη 3 ρυθμίσεων (20-80-120 λεπτά) ή με τηλεχειριστήριο και χρονοδιακόπτη έως 7,5 ώρες, για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία και άνεση.

#4 Ανεμιστήρας 3 σε 1

Ένας ισχυρός ανεμιστήρας (55W), με μεγάλη διάμετρο φτερωτής (45 εκ.), 3 μεγάλα πτερύγια για αποτελεσματικότερη κατανομή του αέρα και 3 ταχύτητες. Πρόκειται για έναν ευέλικτο ανεμιστήρα, ιδανικό για κάθε χώρο του σπιτιού, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επιδαπέδιος χάρη στον ρυθμιζόμενο ορθοστάτη που διαθέτει, αλλά και ως επιτραπέζιος ή επιτοίχιος, χάρη στον μεταλλικό βραχίονα στήριξης που προσαρμόζεται εύκολα σε κάθε επιφάνεια. Η ευελιξία που προσφέρει τον καθιστά μία από τις πιο πρακτικές και έξυπνες επιλογές, η οποία θα καλύψει κάθε ανάγκη σου.

Τώρα που έχεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι, πήγαινε στο κατάστημα της περιοχής σου, δες όλους τους ανεμιστήρες από κοντά και διάλεξε τον κατάλληλο για τον χώρο σου!