ΟΙ ΓΙΟΡΤΙΝΕΣ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ VICKO!

Γιορτινές ιστορίες είναι εκείνες οι έντονες στιγμές που χαρακτηρίζονται από δυνατά συναισθήματα, ξεχωριστές μυρωδιές και αξέχαστες εικόνες. Ένα σύνολο από ευχάριστες στιγμές που θέλουμε να μείνουν για πάντα μέσα μας ως γλυκές αναμνήσεις και όταν τις έχουμε ανάγκη, να τις ανασύρουμε από το συρτάρι.

Κανείς μας όμως δεν υπολόγιζε ότι ο κόσμος μας ξαφνικά θα άλλαζε και θα χρειαζόταν χρόνος μέχρι να περάσουμε από το pause ξανά στο play για να συνεχίσουμε να φτιάχνουμε και πάλι γιορτινές ιστορίες όπως παλιά!

Πλέον μπορούμε να κερδίσουμε το χαμένο έδαφος, αφού τα πράγματα έχουν αλλάξει προς το καλύτερο! Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να διεκδικήσουμε και να χτίσουμε ξανά, ακόμα πιο πολλές, ακόμα πιο ζωντανές και ευχάριστες γιορτινές ιστορίες. Ιστορίες που θα τις συζητάμε μετά από χρόνια και θα επιστρέφουμε σε αυτές κάθε φορά τέτοια εποχή.

Ποιο είναι όμως το συστατικό για να φτιάξει κανείς ιστορίες που όσο περνάει ο χρόνος αποκτούν περισσότερη αξία; Το βασικό συστατικό είναι να μοιράζεσαι την αγάπη που έχεις μέσα σου! Να φροντίζεις να προσφέρεις στους ανθρώπους σου, πράγματα και συναισθήματα που έχουν τη δική σου υπογραφή.

Ακόμα και ένα κάλεσμα στο γιορτινό τραπέζι που θα στρώσεις, μπορεί να δημιουργήσει τις πιο αξέχαστες ιστορίες. Την ώρα που θα υψώνετε τα ποτήρια για να ανταλλάξετε ευχές… τη στιγμή που θα γεύεστε το πιο νόστιμο φαγητό που έψησες στην πυρίμαχη γάστρα σου από πορσελάνη. Είναι άλλωστε γνωστό πως το φαγητό φέρνει κοντά τους ανθρώπους! Κι αν δεν είναι κάλεσμα, μπορεί να είναι μια οποιαδήποτε άλλη αφορμή… ένα μικρό συμβολικό δώρο ή ακόμα και ένα λαμπερό στολίδι από το χριστουγεννιάτικο δέντρο σου. Και όπως πάντα, τα VICKO θα είναι δίπλα σου με αμέτρητες επιλογές, για να κάνεις όλες αυτές τις ιστορίες, πιο γιορτινές από ποτέ!