Οργανωνοντας το πιο μαγικο ανοιξιατικο παιδικο party!

Η οργάνωση ενός παιδικού party είναι μια από τις πιο γλυκές και όμορφες διαδικασίες για μια οικογένεια. Είναι το party για το πολυτιμότερο μέλος της και πρέπει όλα να είναι σχεδόν μαγικά! Ο χρόνος λίγος, το άγχος πολύ αλλά η Vicko είναι εδώ για να δώσει τις σωστές απαντήσεις. Ελάτε να δούμε tips και πρωτότυπες ιδέες για να οργανώσουμε το πιο μαγικό ανοιξιάτικο παιδικό party!

-Παιδικό party σημαίνει χρώμα!

Τα παιδιά βάζουν χρώμα στη ζωή μας και κάπως έτσι το χρώμα δεν γίνεται να λείπει από το party τους. Ποιο χρώμα όμως αποτελεί τη σωστή επιλογή; Πάμε συντηρητικά και βάζουμε γαλάζιο στα αγόρια και ροζ στα κορίτσια; Κάτι τέτοιο, μοιάζει μάλλον αρκετά συνηθισμένο. Κριτήριο για την επιλογή του χρώματος που θα πρωταγωνιστεί στο παιδικό party, πρέπει να είναι οι προτιμήσεις του παιδιού. Το αγαπημένο χρώμα του παιδιού μπορεί να αποτελέσει το κεντρικό χρώμα του party ενώ οι αποχρώσεις του συγκεκριμένου χρώματος μπορούν να συνθέσουν τις λεπτομέρειες. Μπαλόνια, γιρλάντες, σημαιάκια, και διάφορα άλλα διακοσμητικά στις αποχρώσεις που το παιδί αγαπά, θα το κάνουν να νιώσει ευχάριστα και να χαρεί ακόμα περισσότερο το party του.

-Ετοιμάζοντας τον μπουφέ!

Ο μπουφές του παιδικού party, δεν μπορεί να είναι απλώς ένα τραπέζι πάνω στο οποίο τοποθετούμε όλα όσα ετοιμάσαμε. Κινούμαστε στην παραπάνω λογική με το χρώμα και ετοιμάζουμε έναν μπουφέ για πολλά φωτογραφικά κλικς. Αντί να στρώσουμε ένα τραπεζομάντηλο ή κάποιο ράνερ, δίνουμε ανοιξιάτικο τόνο στο τραπέζι μας, τοποθετώντας κατά μήκος του πλαστική πρασινάδα τριφυλλιού! Πάνω της μπορούμε να στερεώσουμε διάφορα ανοιξιάτικα διακοσμητικά, όπως λαγουδάκια ή ακόμη και χρωματιστά ξύλινα αυγά. Οι πιατέλες με το φαγητό πρέπει και αυτές να συμβαδίζουν με τα χρώματα τις Άνοιξης και τη διάθεση του party! Επιλέξτε πιάτα σε χρώματα βεραμάν, λιλά, ροζ, μπλε ή απαλό γκρι και κουταλοπίρουνα με χρώματα που ξεφεύγουν απ’ τα συνηθισμένα! Για τους χυμούς και τα αναψυκτικά, προτιμήστε γυάλινα μπουκάλια με χαρούμενα σχέδια ενώ η καλύτερη επιλογή για τα ποτήρια, δεν είναι άλλη από τα ποτήρια σε σχήματα και χρώματα που αγαπούν τα παιδιά.