Φοιτητικο σπιτι: Εξυπνες ιδεες για τη διακοσμηση του

Επιτέλους! Ήρθε η ώρα να ζήσεις τη φοιτητική ζωή σου! Με φυσική παρουσία στην πόλη που πέρασες και όχι εικονικά, όπως πέρσι. Ελπίζουμε να έχεις ήδη βρει σπίτι και να έχεις εγκατασταθεί, γιατί το σημερινό μας blog post είναι αφιερωμένο στη διακόσμηση του σπιτιού σου, εστιάζοντας σε τέσσερις έξυπνες ιδέες για να το κάνεις ακόμα πιο όμορφο. Μπες στο site μας, δες ποιο κατάστημα VICKO είναι κοντά σου και ετοίμασε τη λίστα για τα ψώνια σου. Το δεκαπενθήμερο προσφορών μόλις ξεκίνησε και είναι ευκαιρία να αποκτήσεις όλα όσα θέλεις για να φτιάξεις το σπίτι των ονείρων σου!

Turn on the lights!

Ο φωτισμός είναι ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία στην εσωτερική διακόσμηση. Γιατί; Γιατί ο σωστός φωτισμός κάνει τη ζωή μας στο σπίτι ευκολότερη και ομορφότερη: Μας επιτρέπει να εργαζόμαστε με άνεση, να δημιουργούμε ατμόσφαιρα απολαμβάνοντας στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης, αλλά και να αναδεικνύουμε συγκεκριμένα σημεία μέσα στο σπίτι.

Υπάρχουν τρεις βασικές κατηγορίες εσωτερικού φωτισμού, η σύνθεση των οποίων επηρεάζει τη συνολική αίσθηση και τη διάθεση κάθε σπιτιού:

  1. Ο γενικός φωτισμός, δηλαδή ο φωτισμός του χώρου.
  2. Ο εργασιακός φωτισμός, δηλαδή ο φωτισμός των σημείων όπου εκτελούνται καθημερινά συγκεκριμένες εργασίες (π.χ. πάγκος κουζίνας ή γραφείο).
  3. Ο φωτισμός έμφασης που χρησιμοποιείται για την ανάδειξη όμορφων σημείων του σπιτιού (π.χ. μία ιδιαίτερη γωνιά ή έναν πίνακα).

Στα καταστήματά μας θα βρεις πολλές διαφορετικές ιδέες και λύσεις για εργασιακό και διακοσμητικό φωτισμό, σε ποικίλα στιλ, σχέδια και χρώματα, για να διαλέξεις αυτά που ταιριάζουν στον δικό σου χώρο και τη δική σου προσωπικότητα. Φτιάξε μία άνετη και σωστά φωτισμένη γωνιά εργασίας, πρόσθεσε ιδιαίτερα υλικά στην κρεβατοκάμαρά σου και δημιούργησε την πιο ζεστή και χαλαρωτική ατμόσφαιρα στο σαλόνι σου με όμορφα λαμπάκια και πρωτότυπα διακοσμητικά με LED φωτισμό.

Add greenery!

Διακοσμητικά κλαδιά Pampas Grass σε neutral χρώματα, stylish γλαστράκια από διαφορετικά υλικά και πολύχρωμα τεχνητά φυτά που μοιάζουν με αληθινά, αλλά δεν χρειάζονται την επιμελή σου φροντίδα. Πες ΝΑΙ σε αυτή την εναλλακτική τάση διακόσμησης και πρόσθεσε φυσικές και «πράσινες» πινελιές στους χώρους του σπιτιού σου, που θα δώσουν χρώμα, ζωντάνια και μία αίσθηση φρεσκάδας και αναζωογόνησης σε κάθε του γωνιά!

It’s all about the details

Επειδή οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, φρόντισε να προσθέσεις αρκετές στον χώρο σου, χωρίς να να ξοδέψεις μία ολόκληρη περιουσία. Γυάλινα ή κεραμικά βάζα σε ενδιαφέρουσες χρωματικές συνθέσεις, αρωματικά χώρου που, σε συνδυασμό με κεριά και φαναράκια, θα δώσουν μία αίσθηση ζεστασιάς στο σπίτι σου, πρωτότυποι διακοσμητικοί βιβλιοστάτες και, φυσικά, πολλές κορνίζες σε διαφορετικά στιλ και μεγέθη για να γεμίσεις το σπίτι σου με στιγμές από τη φοιτητική σου ζωή!

Comfy and cozy

Μεταμόρφωσε την κρεβατοκάμαρά σου στο απόλυτο «βασίλειο» χαλάρωσης, με πολλά διακοσμητικά μαξιλάρια πάνω στο κρεβάτι, απαλές κουβέρτες για ατελείωτο χουζούρι και λαμπάκια για ατμοσφαιρικό φωτισμό. Επίλεξε μικροέπιπλα πολλαπλών χρήσεων, τα οποία θα διευκολύνουν την καθημερινότητά σου, αλλά και θα ομορφύνουν τον χώρο σου. Και κάπως έτσι, με λίγες, αλλά σωστές κινήσεις, ακόμα και ένα «βαρετό» δωμάτιο μπορεί να μετατραπεί σε μία «όαση» άνεσης.

Σωστός φωτισμός, «πράσινες» πινελιές, διακοσμητικές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά και cozy δωμάτια που δεν θα θέλεις να αποχωριστείς. Η μεταμόρφωση του σπιτιού σου είναι ευκολότερη από όσο φαντάζεσαι. Επισκέψου ένα από τα καταστήματά μας για να δημιουργήσουμε μαζί το σπίτι που ονειρεύεσαι!