DIY μπομπονιερες για τη βαφτιση του μωρου

Η βάφτιση του μωρού είναι μια ιδιαίτερης αξίας στιγμή για την οικογένεια. Κάπως έτσι, το να ασχολείται κανείς όσο περισσότερο γίνεται με τις προετοιμασίες, είναι μια καλή ευκαιρία να μαζέψει όσο περισσότερες αναμνήσεις μπορεί από αυτή τη στιγμή. Μια καλή ιδέα προς αυτή την κατεύθυνση είναι οι χειροποίητες μπομπονιέρες. Βήματα απλά για τις πιο ωραίες και ευφάνταστες DIY μπομπονιέρες για τη βάφτιση του μωρού!

Μπομπονιέρα με κορνίζα

Μια ωραία ιδέα για τη μπομπονιέρα του μωρού είναι να συνοδεύεται από μια μικρού μεγέθους κορνίζα. Μπορείτε να βάλετε τα κουφέτα σε ένα μικρό υφασμάτινο πουγκάκι και να το δέσετε με κορδέλα πάνω στην κορνίζα. Αν θέλετε όλοι να έχουν μια αναμνηστική φωτογραφία του μωρού σας, τότε δεν έχετε παρά να εκτυπώσετε πολλές από τις καλύτερες πόζες του και να τις προσθέσετε στην κορνίζα!

 

Μπομπονιέρα με μινι μπιζουτιέρα

Στα κορίτσια και στις γυναίκες καλεσμένες στη βάφτιση του μωρού σας, μπορείτε να προσφέρετε μια μπομπονιέρα με μια μικρή μπιζουτιέρα. Ειδικά αν το μωρό είναι κοριτσάκι, ο συνειρμός είναι αρκετά σωστός. Δέστε τη μπιζουτιέρα πάνω στο τούλι με τα κουφέτα και η μπομπονιέρα σας είναι εντυπωσιακή και έτοιμη!

 

Μπομπονιέρα γούρι

Αντίστοιχα στους άνδρες καλεσμένους σας μπορείτε να προσφέρετε μια μπομπονιέρα με γούρι. Επιλέξτε καλοκαιρινά γούρια, όπως καραβάκια και αστερίες. Δέστε τα πάνω στο τούλι με τα κουφέτα ή πάνω στο υφασμάτινο πουγκάκι. Μια εναλλακτική πρόταση, είναι να τοποθετήσετε το γούρι μέσα σε κουτάκι μαζί με τα κουφέτα και να το προσφέρετε έτσι στους καλεσμένους σας.

 

 

Μπομπονιέρα ανοιξιάτικη με γλαστράκι

Ποιος δεν θέλει στον χώρο του ένα ακόμη γλαστράκι; Εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας, προσφέροντάς τους ένα γλαστράκι δεμένο με κορδέλα πάνω στα τούλια με τα κουφετάκια. Με ανεξίτηλο μαρκαδόρο μπορείτε να γράψετε πάνω στο γλαστράκι το όνομα του μωρού και την ημερομηνία της βάφτισής του.

 

Μπομπονιέρα με φαναράκι

Τα φαναράκια είναι μια ωραία πρόταση για τη μπομπονιέρα του μωρού σας. Δέστε πολύχρωμες κορδέλες στη λαβή τους και τοποθετήστε στο εσωτερικό τα κουφέτα, τυλιγμένα σε τούλι. Οι καλεσμένοι σας θα θυμούνται για καιρό τη βάφτιση του μωρού σας αφού θα αξιοποιήσουν τα φαναράκια για να διακοσμήσουν τα μπαλκόνια τους!