Happy New You!

 

Ήρθε με δώρα, τραγούδια και χαρά. Ήρθε και με προσδοκίες, υποσχέσεις, σχέδια και στόχους για το μέλλον.

Με τον ερχομό κάθε νέας χρονιάς, συνηθίζουμε να κάνουμε λίστες με πράγματα που θέλουμε να αλλάξουμε στον εαυτό μας, στις σχέσεις μας, στην καθημερινότητά μας, στη ζωή μας.

Η αλήθεια είναι πως, πολύ συχνά και για διαφορετικούς λόγους, οι στόχοι που θέτουμε στην αρχή της χρονιάς, μένουν στο τέλος της ανεκπλήρωτοι. Λίγο η ρουτίνα που μας απορροφά, λίγο οι υποχρεώσεις που μας κουράζουν, λίγο το «άπιαστο» των ίδιων των στόχων μας, όλα μαζί μας κάνουν να ξεχάσουμε όλα αυτά που είχαμε υποσχεθεί στον εαυτό μας να πετύχουμε.

Αν η κατάσταση αυτή σου ακούγεται οικεία, συνέχισε να διαβάζεις. Παρακάτω σου έχουμε έναν πολύ απλό αλλά σημαντικό στόχο, εύκολα πραγματοποιήσιμο. Και είμαστε σίγουροι ότι είναι πρώτος στη λίστα σου!

 

«Φροντίζω τον εαυτό μου» μπορεί να σημαίνει πολλά πράγματα. Εδώ, συνδέουμε τη φροντίδα με τη σωστή και ισορροπημένη διατροφή.

Ο Ιανουάριος είναι ο μήνας που προσπαθούμε να συνέλθουμε από τις υπερβολές των γιορτών, όσον αφορά στο φαγητό και το ποτό, άρα είναι ο κατάλληλος μήνας για να βελτιώσουμε το καθημερινό πρόγραμμα και την ποιότητα των γευμάτων μας.

Έχεις ακούσει πολλές φορές ότι τα μικρά και συχνά γεύματα είναι το μυστικό της ενέργειάς μας καθ’ όλη τη διάρκεια μιας απαιτητικής μέρας. Και ξέρεις πολύ καλά ότι η ποιότητα των γευμάτων μας είναι εξαιρετικά σημαντική. Μικρά, συχνά και ποιοτικά γεύματα, όμως, για σένα είναι συνώνυμα με μία λέξη: χρονοβόρα. Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημά σου. Δεν έχεις χρόνο.

Μην ανησυχείς, έχουμε τη λύση. Ο ατμομάγειρας τριών επιπέδων της VICKO σου δίνει τρία πλεονεκτήματα:

(1) να παρασκευάζεις τρία γεύματα ταυτόχρονα, εύκολα και γρήγορα, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο.

(2) να μαγειρεύεις υγιεινά, διατηρώντας αυτούσια τη γεύση, το χρώμα και τα θρεπτικά συστατικά των τροφίμων, εξασφαλίζοντας την ποιότητα των γευμάτων σου και καταρρίπτοντας τον μύθο ότι το φαγητό στον ατμό δεν είναι νόστιμο.

(3) να κάνεις οικονομία (δες την τιμή, που περιλαμβάνει δύο χρόνια εγγύηση, και θα καταλάβεις!)

Το 2020, λοιπόν, προσέχουμε τη διατροφή μας και μαγειρεύουμε στον ατμό, χρησιμοποιώντας ελάχιστο ελαιόλαδο και άφθονα μυρωδικά και μπαχαρικά. Φιλέτα πουλερικών με θυμάρι, δάφνη και φλούδες εσπεριδοειδών, φιλέτα ψαριού με σκόρδο και κοτσάνια μαϊντανού, άνηθου και σέλινου, χοιρινά και μοσχαρίσια φιλέτα με κόλιανδρο και κύμινο, σαλάτες από φρέσκα λαχανικά εποχής, αυγά και ρύζι είναι μερικές, μόνο, από τις αμέτρητες επιλογές γευμάτων που έχεις, χρησιμοποιώντας τον ατμομάγειρα της VICKO.

Μιλώντας για υγιεινή διατροφή, ήρθε μάλλον η ώρα να μιλήσουμε για smoothies και για το Sports Blender της VICKO.

 

Τα smoothies δεν είναι απλά ένα από τα πολλά διατροφικά trends σήμερα. Και να ήταν, ένα smoothie δεν παύει να αποτελεί ένα πλήρες γεύμα, πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, χορταστικό και απολαυστικό. Ζούμε σε μια χώρα που δικαιολογημένα χαρακτηρίζεται «ευλογημένος τόπος», καθώς τα φρέσκα φρούτα και τα λαχανικά αφθονούν όλες τις εποχές του χρόνου. Διάλεξε αυτά που σου αρέσουν περισσότερο, δοκίμασε συνδυασμούς που θα σε εκπλήξουν και ετοίμασε λαχταριστά smoothies για σένα και τους αγαπημένους σου.

Κι αν θέλω smoothie, αλλά βιάζομαι να φύγω από το σπίτι; Κανένα πρόβλημα. Αντί για την κανάτα, χρησιμοποίησε τη φιάλη για την παρασκευή του smoothie σου, κερδίζοντας χρόνο τόσο από τη διαδικασία καθαρισμού της κανάτας, όσο και από τη διαδικασία μεταφοράς του smoothie από την κανάτα σε άλλο σκεύος. Με άλλα λόγια, το Sports Blender της VICKO είναι 2 σε 1, με δυνατότητα take away! Τέλειο;

Νέος χρόνος, νέα δεκαετία, ένας στόχος: να φροντίσουμε τον εαυτό μας λίγο περισσότερο.

Ξεκινώντας από τα μικρά, θα φτάσουμε και στα μεγάλα!

Happy New You!