3 ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ

Ήρθε η ώρα που όλοι και όλες περιμέναμε! Μικροί και μεγάλοι θα καθίσουμε γύρω από το γιορτινό τραπέζι και θα μοιραστούμε στιγμές χαράς που θα γίνουν οι πιο όμορφες αναμνήσεις μας. Και επειδή το τραπέζι των γιορτών έχει ιδιαίτερη αξία και σημασία, το σημερινό μας θέμα είναι αφιερωμένο στη διακόσμησή του, με 3 ιδέες για να το κάνεις ακόμα πιο ξεχωριστό!

Classic Red Elegance

Λευκό και κόκκινο: ο πιο κλασικός και διαχρονικός χριστουγεννιάτικος χρωματικός συνδυασμός. Στρώσε το λευκό σου τραπεζομάντηλο και τοποθέτησε κατακόκκινα τσόχινα σουπλά, τακτοποιώντας στις ειδικές θήκες τα μαχαιροπίρουνα. Πιάτα από λευκή πορσελάνη ή οπαλίνα, γιορτινές (χαρτο)πετσέτες, κόκκινες γυαλιστερές μπάλες και μικρά δωράκια για τους καλεσμένους σου, συνθέτουν ένα ζεστό και άκρως εορταστικό σκηνικό. Απογείωσέ το με έναν μεγάλο δίσκο στο κέντρο του τραπεζιού, με κεριά, χριστουγεννιάτικα κλαδιά και κουκουνάρια, ένα εντυπωσιακό διακοσμητικό στοιχείο που θα κάνει το τραπέζι σου πιο ατμοσφαιρικό.

Golden Glow

Χρυσό και μαύρο: ο πιο classy και λαμπερός χρωματικός συνδυασμός, ιδανικός για το τραπέζι της Πρωτοχρονιάς. Διάλεξε ένα τραπεζομάντηλο σε ουδέτερες γήινες αποχρώσεις (μπεζ ή γκρι), χρησιμοποίησε χρυσά σουπλά και μαχαιροπίρουνα, μαύρα πιάτα και ολοκλήρωσε το setting με εντυπωσιακά γιορτινά διακοσμητικά σε διαφορετικές αποχρώσεις του χρυσού, κάνοντας το τραπέζι σου κυριολεκτικά να λάμψει, όπως ταιριάζει στην πιο ξεχωριστή βραδιά της χρονιάς!

Pastel Revolution

Αν σε έχουν κουράσει οι πιο κλασικές και συμβατικές επιλογές και θέλεις να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό, κάνε κι εσύ την επανάσταση των παστέλ! Τα παστέλ στοιχεία στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση είναι μία από τις πιο δημοφιλείς τάσεις, η οποία υιοθετείται με ενθουσιασμό από όλους όσοι αναζητούν μία πιο τολμηρή διακοσμητική πρόταση, που θα κάνει το γιορτινό τραπέζι fun και παιχνιδιάρικο. Τι θα έλεγες, λοιπόν, για ένα πρωτοχρονιάτικο brunch «ντυμένο» στα παστέλ;

Διαχρονικό; Λαμπερό; Ή αντισυμβατικό; Πώς θα ήθελες να είναι το δικό σου γιορτινό τραπέζι; Πάρε ιδέες, βάλε αγάπη και φαντασία και δημιούργησε ένα τραπέζι που θα γράψει ιστορία! Καλές γιορτές!